Politica de retur

Cumpăratorul beneficiază de o perioadă de 14 zile de la primirea comenzii pentru returnarea produselor, fară a fi nevoit să justifice decizia de returnare în conformitate cu prevederile OUG 34/2014.

Pentru a face un retur este nevoie s─â ne contactati pe whatsapp: (0754) 802 413, veti primi toate informa╚Ťiile necesare pentru efectuarea returului c├ót ╚Öi formularul de retur, acesta va trebui┬áprintat, completat ╚Öi trimis ├«mpreun─â cu produsele.

*Costurile de transport vor fi suportate de c─âtre dvs. (doar in cazul in care produsul este defect/gre╚Öit va fi suportat de noi),┬áiar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de┬ámaxim 14 zile consecutive┬áde la recep╚Ťionarea coletului retur.

*Produsul returnat trebuie sa de╚Ťin─â eticheta,┬ánu trebuie s─â fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, s─â fie returnat in ambalajul sau original (├«n punga de plastic) cu toate accesoriile┬á┬á├«n caz contrar┬áne rezervam dreptul de a retine din contravaloarea produsul pana la 100% conform OUG 34/2014.

*Din motive de igiena, nu pot fi returnate produse precum lenjeria intima si/sau, costumele de baie, pijamalele, cat și produsele de îngrijire, deoarece pot pune in pericol sanatatea noilor cumparatori (conform OUG 34/2014 art. 16, lit. e).

Toate coletele care pleaca de la noi sunt ambalate in fata camerelor de luat vederi drept urmare in cazul unei neintelegeri privind ambalarea sau continutul unui colet vom verifica cu atentie filmarea momentului ambalarii coletului in cauza.

De asemenea, coletele retur se verifica in fata camerelor de luat vederi, de aceea ne rezervam dreptul de a refuza produsele neconforme!