Prelucrarea datelor cu caracter personal

SOLICITARE ACORD ╚śI INFORMARE GENERAL─é CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTR─é DE PRELUCRARE ╚śI STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

V─â mul╚Ťumim pentru interesul pe care ├«l acorda┼úi serviciilor noastre. Pentru noi, av├ónd ├«n vedere rela╚Ťia frumoas─â pe care o avem cu Dvs., este esen┼úial s─â v─â oferim protec╚Ťia datelor cu caracter personal pe care ni le oferi┼úi. ├Än ceea ce prive┼čte datele dvs. cu caracter personal confiden┼úialitatea acestora este deosebit de important─â pentru noi.

CE DATE PRELUCR─éM?

├Än vederea livr─ârii bunurilor ╚Öi serviciilor comandate, confirm─ârii Comenzii, inform─ârii Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de r─âspunsuri la reclama╚Ťiile plasate, evalu─ârii bunurilor ╚Öi serviciilor oferite, precum ╚Öi a exercit─ârii unor activit─â╚Ťi comerciale, de promovare a bunurilor ╚Öi serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de pia╚Ť─â, statistic─â, monitorizare a v├ónz─ârilor ╚Öi comportamentului de cump─ârare a clien╚Ťilor, activit─â╚Ťi administrative ╚Öi de media, sunte╚Ťi de acord s─â ne ├«ncredin╚Ťa╚Ťi urm─âtoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, num─âr de telefon. V─â rug─âm s─â nu ne furniza╚Ťi alte date cu caracter personal dec├ót cele strict necesare scopului precizat ├«n aceast─â politic─â.

CARE ESTE SCOPUL ╚śI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCR─éRII?

Datele cu caracter personal vor fi furnizate cu consim╚Ť─âm├óntul Dvs. sunt ╚Öi vor fi colectate ╚Öi prelucrate de noi numai ├«n scopurile pe care le vom prezenta ├«n r├óndurile de mai jos.
Men╚Ťion─âm faptul c─â prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaz─â ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului Dvs. ├«n acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protec╚Ťia Datelor, numit ├«n cele ce urmeaz─â Regulamentul.
Situa╚Ťiile ├«n care vom colecta ╚Öi prelucra datele Dvs. cu caracter personal ╚Öi scopurile ├«n vederea c─ârora aceste date vor fi prelucrate:

Formular de contact si abonare newsletter pe site-ul https://bunlapret.com si alte sub domenii sau micro site-uri ale acestor domenii web.
Colectarea datelor cu caracter personal ├«n acest caz are scopul principal de a oferi r─âspuns la orice ├«ntrebare ai avea, d├óndu-ne posibilitatea sa te contactam si sa ├«╚Ťi oferim solu╚Ťiile solicitate. Aceste date (ex. adres─â e-mail, num─âr telefon, nume) sunt necesare pentru o bun─â comunicare ├«ntre societatea noastr─â ╚Öi Dvs., ├«n calitate de poten┼úial client. Totodat─â, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastr─â de la diver╚Öi furnizori de servicii de analize ╚Öi statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a unei pagini, paginile vizitate ├«ntr-un anumit interval de timp.
Toate aceste informa╚Ťii colectate au ca scop exclusiv: oferirea unei experien┼úe optimizate ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťite de fiecare dat─â privind func╚Ťionarea platformei noastre.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

V─â aducem la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â ├«n scopul func╚Ťion─ârii eficiente a platformei, utiliz─âm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (ÔÇŁpersoane ├«mputernicite de operatorÔÇŁ), c─ârora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu men╚Ťiunea expres─â c─â vom apela doar la persoane ├«mputernicite care ofer─â garan┼úii suficiente pentru punerea ├«n aplicare a unor m─âsuri tehnice ┼či organizatorice adecvate, astfel ├«nc├ót prelucrarea s─â respecte cerin┼úele prev─âzute ├«n Regulament ┼či s─â asigure protec┼úia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colabor─âm cu furnizorii mai sus men╚Ťiona╚Ťi ╚Öi datele cu caracter personal transferate acestora sunt urm─âtoarele:

 1. SMTP (comunicare email) ÔÇô adresa de e-mail;
 2. Servicii newsletter ÔÇô adresa de e-mail, nume, prenume, num─âr de telefon;
 3. Servicii de facturare ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â;
 4. Servicii de suport / project management ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon;
 5. Servicii de curierat/po╚Öt─â ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â;
 6. Servicii de trimite SMS ÔÇô num─ârul de telefon;
 7. Servicii de procesare pl─â╚Ťi online ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â;
 8. Servicii de comentarii ÔÇô nume, prenume, e-mail;
 9. Servicii de contabilitate ÔÇô nume, prenume, adres─â, cnp, date fiscale firma;
 10. Servicii juridice ÔÇô nume, prenume, adres─â, cnp;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate ┼či stocate pe perioada derul─ârii rela╚Ťiilor contractuale cu Dvs., precum ╚Öi ulterior, pentru o durat─â rezonabil─â, care nu poate fi mai scurt─â dec├ót termenul general de prescrip╚Ťie.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

├Än calitate de persoan─â vizat─â, ave╚Ťi urm─âtoarele drepturi:

 • dreptul de acces la dateÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â o confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care v─â privesc, precum ╚Öi acces la datele respective; totodat─â, pute╚Ťi ob╚Ťine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societ─â╚Ťii noastre ╚Öi care fac obiectul prelucr─ârii; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., poate percepe o tax─â rezonabil─â, bazat─â pe costurile administrative; ├«n cazul ├«n care introduce╚Ťi cererea ├«n format electronic ╚Öi cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi un alt format, informa╚Ťiile v─â vor fi furnizate ├«ntr-un format electronic utilizat ├«n mod curent;
 • dreptul la rectificareÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine rectificarea de c─âtre noi a datelor cu caracter personal inexacte, precum ╚Öi dreptul de a ob╚Ťine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; va comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
 • dreptul la ╚Ötergerea datelorÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â ╚Ötergerea datelor cu caracter personal care v─â privesc, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, iar noi avem obliga╚Ťia de a ╚Öterge datele respective, atunci c├ónd: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul pe baza c─âruia are loc prelucrarea ╚Öi nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) v─â opune╚Ťi prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale ce revine. ├«n temeiul dreptului Uniunii sau al legisla╚Ťiei rom├óne; va comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ╚Ötergere a acestora, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
 • dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─âriiÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â restric╚Ťionarea prelucr─ârii ├«n cazul ├«n care v─â afla╚Ťi ├«ntr-unul din urm─âtoarele cazuri: (i) contesta╚Ťi exactitatea datelor, pentru perioada care ├«i permite. s─â verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegal─â, iar Dvs. v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor; (iii) ┬ánu mai are nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicita╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau (iv) v-a╚Ťi opus prelucr─ârii pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile legitime ale prevaleaz─â asupra drepturilor Dvs.; ┬áva comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restric╚Ťionare a prelucr─ârii, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, ├«n cazul ├«n care ve╚Ťi solicita acest lucru;
 • dreptul la portabilitatea datelorÔÇô ave╚Ťi dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, ├«n modul ├«n care au fost furnizate c─âtre noi, ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat ╚Öi de a transmite aceste date altui operator, ├«n anumite condi╚Ťii; pentru exercitarea acestui drept, ave╚Ťi dreptul ca datele cu caracter personal s─â fie transmise direct de la moi la alt operator atunci c├ónd acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
 • dreptul la opozi╚ŤieÔÇô ave╚Ťi dreptul de a v─â opune, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, ├«n orice moment, prelucr─ârii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv cre─ârii de profiluri pe baza respectivelor dispozi╚Ťii;
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â,inclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul de a depune o pl├óngere├«n fa╚Ťa Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal;
 • dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âm├óntul├«n orice moment, f─âr─â a afecta legalitatea prelucr─ârii datelor cu caracter personal efectuate de noi pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice ├«ntreb─âri sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-a╚Ťi transmis, inclusiv ├«n vederea exercit─ârii drepturilor pe care le ave╚Ťi, astfel cum sunt acestea men╚Ťionate ├«n cadrul sec╚Ťiunii anterioare,┬áne pute╚Ťi contacta la adresa: Volov─â╚Ť, nr.:1077, Judetul Suceava, email:┬ábunlapret.contact@gmail.com.

Se oblig─â s─â v─â furnizeze informa╚Ťiile solicitate de Dvs. ├«n format electronic atunci acest lucru c├ónd este posibil, cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi un alt format.

Informa╚Ťiile furnizate, precum ╚Öi orice comunicare ╚Öi m─âsuri luate ├«n cadrul exercit─ârii Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de c─âtre noi gratuit. Astfel, ├«n cazul ├«n care cererile pe care Dvs. le formula┼úi sunt considerate nefondate sau excesive din cauza unui caracter repetitiv,. poate:

 • (i) fie s─â perceap─â o tax─â, ╚Ťin├ónd cont de costurile administrative pentru furnizarea informa╚Ťiilor sau a comunic─ârii sau pentru luarea m─âsurilor solicitate;
 • (ii) fie s─â refuze s─â dea curs cererii.

Preciz─âm faptul c─â prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de c─âtre noi conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

V─â mul╚Ťumim!